Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Καμμένου

08:11 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 07:00 το πρωί σε μήνυμα του στο Facebook, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματος που ονομάζεται "Ανεξάρτητοι Έλληνες". Μέσα στην ημέρα θα γίνει γνωστή και η ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού σχηματισμού

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο ανεξάρτητος βουλευτής: "Καλημέρα,
Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία είναι βοηθός και προστάτης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Τον

Πάνο Καμμένο ακολουθούν στο νέο κόμμα πρώην βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Γιάννης Μανώλης ενώ αναμένεται να συστρατευτούν με τον Καμμένο αντιμνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως του ΛΑΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα και το σήμα του νέου κόμματος προέκυψε έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην σελίδα του Καμμένου στο Facebook. Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε υποστηρίξει πως ο νέος πολιτικός σχηματισμός δεν αποτελεί μια "αντιμνημονιακή" κίνηση, δεν είναι ένα... παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας αλλά, όπως υποστηρίζει, απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος στις 16 Νοεμβρίου του 2011 διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, επειδή επέλεξε να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τελικώς διεγράφη και από το κόμμα στις 13 Φεβρουαρίου 2012 όταν καταψήφισε τη δανειακή σύμβαση μαζί με άλλους 21 βουλευτές της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα