Ταχτσίδης: Με κακομεταχειρίστηκαν στην ΑΕΚ

12:43 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και όσα έζησε σε αυτή μίλησε, μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ταχτσίδης: "Ήμουν πάντα μαζί με τους φιλάθλους. Η ΑΕΚ δεν είναι ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής. Ήμουν χαρούμενος γιατί ήταν η ομάδα που με ανέδειξε, όμως με κακομεταχειρίστηκαν επειδή ήμουν μικρός", είπε ο μέσος της Ρόμα πλέον στο Sport24 και συνέχισε:

"Έβγαιναν προς τα έξω συνεχώς αρνητικά πράγματα μένα, την προσωπική μου ζωή αλλά και ότι ζητούσα χρήματα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν ήταν καλή η κατάσταση. Πέρασα δύσκολα. Είμαι ευγνώμων στους Δέλλα, Καφέ και Λυμπερόπουλο που με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση στην ομάδα.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε στη χειρότερη περίοδο για μένα και με βοήθησε. Είναι ένας σωστός μάνατζερ. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι για να εμπιστευθείς όμως ευτυχώς ήταν στον πλευρό μου. Επίσης ο Χριστόφορος Κόλα και ο Αντώνης Κέζος ήταν άνθρωποι που στάθηκαν κοντά μου και τους ευχαριστώ".


Επιπλέον ο Ταχτσίδης μίλησε και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του πριν έρθει στην ΑΕΚ: "Ο κ. Κόλλιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με πλησίασε. Ήμουν κοντά στην Ολυμπιακό, όμως καθυστέρησε σε κάποια ζητήματα και έτσι συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όπου τελικά υπέγραψα".

Από εκεί και πέρα είπε:
Για τη Ρόμα: "Έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ το ποδοσφαιρικό όνειρο που ζω με την μεταγραφή μου στη Ρόμα. Έχω μεγάλη θέληση και χαρά να προπονηθώ με την ομάδα και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Εκπλήρωσα ένα από τα όνειρα μου παίζοντας στη Ρόμα.
Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν όλοι και με υποδέχθηκαν με όμορφο τρόπο. Ειδικά ο Τότι. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ασφαλώς μου δίνει αυτοπεποίθηση. "Αποτέλεσα προσωπική επιλογή του κ. Ζέμαν κάτι με γεμίζει με επιπλέον ευθύνες προκειμένου να δουλεύω πιο σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Ασφαλώς και θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του. Είναι άνθρωπος που δεν θα πει πολλά πράγματα. Ότι όμως λέει πάντα το εννοεί και εμπνέει σεβασμό στους ποδοσφαιριστές".

Για τον Τότι: "Είναι τόσο απλός... Φοβερός χαρακτήρας, όταν τον γνωρίζεις καταλαβαίνεις πως αξίζει να τον θαυμάζεις.
Βγάζει μία απλότητα σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι ο άνθρωπος που έχει να σου πει πολλά. Δεν μου μιλάει πολύ για ποδόσφαιρο αλλά με έχει από κοντά. Δεν είναι ο τύπος που δίνει συμβουλές. Μου τονίζει απλά να είμαι ο εαυτός μου".

Για το πως πήρε μεταγραφή στη Ρόμα: "Πράγματι, δεν γνώριζα κάτι. Ήμουν διακοπές με την κοπέλα μου και μου τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου, ο κ. Ευαγγελόπουλος λέγοντας μου πως πρέπει να πάμε στην Ιταλία. Δεν μου είχε πει το παραμικρό για ποδόσφαιρο ή για συμβόλαιο με τη Ρόμα.
Έτσι όταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον ρώτησα 'τι κάνουμε εδώ' και μου είπε πως 'έχουμε μία δουλειά'. Μπήκα μέσα και μου έδωσαν συμβόλαιο για να υπογράψω. Ήταν κάτι απίστευτο".

Για την πορεία του στην Ιταλία: "Ο πρώτος χρόνος μου στην Ιταλία δεν ήταν και ο κ

Keywords
Τυχαία Θέματα