«Πρώτα η ηρεμία μετά το θέαμα»

11:54 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, η Μίλαν κέρδισε εντός έδρας στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Κάλιαρι με 2-0 με τον Μάουρο Τασότι να υπογραμμίζει πως για να έρθει το θέαμα θα πρέπει πρώτα να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Τασότι κάθισε εκείνος στον πάγκο στο χθεσινό παιχνίδι καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν τιμωρημένος και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Με την πίεση που υπήρχε όλες τις προηγούμενες μέρες είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την νίκη. Η απόδοση μας δεν ήταν σπουδαία, αλλά για να βελτιώσουμε την εικόνα

μας πρέπει πρώτα να έρθουν τα αποτελέσματα, που θα μας φέρουν ηρεμία και μετά θα φροντίσουμε και για το θέαμα. Σήμερα παίξαμε σχετικά καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και θα έπρεπε να... καθαρίσουμε το ματς, ενώ στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε μέχρι να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Πάντως αυτό που μετράει είναι η νίκη".
Για την στάση των οπαδών της Μίλαν στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, ο Τασότι δήλωσε: "Θέλω να εξάρω την στάση τους. Κατάλαβαν πως η ομάδα και οι παίκτες βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο και μας έδωσαν δύναμη. Μου άρεσαν και τα συνθήματα που φώναξαν για εμένα, αυτό που με συγκίνησε ήταν η αγάπη που έδειξαν για την Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα