«Πριμ δωρεάν επίσκεψη στον οίκο ανοχής!»

12:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Κι εκεί που λες ότι τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται νέα τάξη πραγμάτων... Ο Βουκεφάλας Λάρισας και ο Παλαιόπυργος Τρικάλων έκαναν τη δική τους επανάσταση στον χώρο και έκλεισαν χορηγικές συμφωνίες με έναν «οίκο εποχής» (όπως τον αποκάλεσαν και όχι... ανοχής) και από ένα γραφείο τελετών αντίστοιχα.

Πρόκειται για πραγματική επανάσταση, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στα άκρα και να πρωτοτυπούν προκειμένου να έχουν έσοδα (αλλά) και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το δεύτερο σκέλος αφορά τον Βουκεφάλα

Λάρισας, με τον πρόεδρο Γιάννη Μπατζιόλα να μιλάει στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και τον Γιώργο Κούβαρη για αυτό το εγχείρημα:

«Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι διαφημίσεις που υπήρχαν με τα προφυλακτικά. Ο σκοπός μας ήταν καθαρά οικονομικός. Όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει χρηματική ενίσχυση από κανέναν και ότι τα σωματεία λειτουργούν από μόνα τους. Αναγκαζόμαστε, λοιπόν, να αναζητήσουμε οποιαδήποτε μορφή χορηγιών» και συνεχίζει:

«Το ποσό της χορηγίας είναι αρκετά σημαντικό για ικανοποιήσει το σωματείο μας» μην θέλοντας να αποκαλύψει τα χρήματα που έλαβε η ομάδα από τον «οίκο ανοχής Σούλα» που βρίσκεται στη Λάρισα:

«Ο συγκεκριμένος οίκος έχει διαφημιστεί κατά καιρούς αφού πρόκειται για μια υπερσύγχρονη επιχείρηση! Στα εγκαίνια που είχε κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου είχαν βρεθεί 3.000 άτομα» λέει ο 29χρονος πρόεδρος του Βουκεφάλα και εξηγεί τι εννοούσε όταν έλεγε ότι «τα καλύτερα έρχονται»:

«Έχουμε στα σκαριά τη δημιουργία του ημερολογίου της ομάδας στο οποίο θα ποζάρουν τα κορίτσια που εργάζονται στον οίκο, φορώντας τη φανέλα του Βουκεφάλα. Οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνονται απ' όλη την Ελλάδα μέσα από το επίσημο site της ομάδας».

Το πρώτο επίσημο ματς του Βουκεφάλα στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου κόντρα στη Δάφνη Γλαύκης και όπως είπε ο κ. Μπατζιώλας «θα κάνουμε ένα event σε αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα παρουσιάζουμε τον χορηγό μας και θα είναι όλα τα κορίτσια στο γήπεδο!». Όσο για τους παίκτες της ομάδας; «Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν κάποια πριμ σε περίπτωση που πετύχουμε τους στόχους μας και μέσα σε αυτά θα είναι και η δωρεάν επίσκεψη στον οίκο...»

Βέβαια ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί ο χορηγός στις φανέλες γιατί «υπάρχει ένας νόμος της ΕΠΟ που λέει ότι δεν πρέπει να προσβάλλεται έμμεσα ή άμεσα το αθλητικό ιδεώδες. Οπότε είναι στο χέρι της Ομοσπονδίας αν θα δώσει την έγκριση» και καταλήγει με χιούμορ:

«Πάντως τα σχόλια που ακούμε είναι ως επί των πλείστων θετικά! Όπως για παράδειγμα ότι θέλουν πολλά παιδιά να έρθουν τώρα και να παίξουν στην ομάδα μας ή ότι θα γεμίζουν το γήπεδό μας. Το σίγουρο είναι ότι αν κερδίζουμε θα εμπνευστούν ωραία συνθήματα, ενώ αν χάνουμε περιμένουμε ήδη την ανάλογη καζούρα!»

Κλείνοντας μας είπε ότι «θα διοργανώσουμε και φιλικό με τον Παλαιόπυργο με αφορμή την έκταση που πήραν οι χορηγίες μας». Η ομάδα των Τρικάλων έχει... μακά

Keywords
Τυχαία Θέματα