Τα ταξίδια, ο Νοτιάς και ο κανονισμός

10:15 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο "τα λένε από κοντά", η εφημερίδα αναφέρει ότι "ραντεβού ίσως και αύριο αναμένεται να έχει η διοίκηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους της Qatar Petroleum". Στο ρεπορτάζ το Goal τονίζει χαρακτηριστικά:
"Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επαφές με τους διαμεσολαβητές της υπόθεσης για την Qatar Petroleum γεφύρωσαν

κάποια ζητήματα που είχαν ανακύψει και έβαλαν ξανά τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Επειτα από διαδοχικές επικοινωνίες αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση -αυτή που είχε ματαιωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω προσωπικών λόγων και της δυσάρεστης έκπληξης που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης- κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, με πιθανότερη ημέρα την αυριανή.

Πρόκειται για μια σημαντική επαφή, από το αποτέλεσμα της οποίας θα φανεί εν πολλοίς ποιες είναι οι προοπτικές για να υπάρξει συνεργασία ανάμεσά τους. Οι Καταριανοί δείχνουν σχετικά ικανοποιημένοι από τα στοιχεία της εταιρείας, αλλά στην απευθείας επαφή -έστω και μέσω εκπροσώπων- θα μπορούν να μπουν σε σειρά λεπτομερειών για το μέλλον και τα δεδομένα της πιθανής εμπλοκής τους. Και στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά σε αυτό, ώστε να έχουν άμεσα κάτι δεδομένο για το μέλλον της ομάδας.
Βέβαια, η επαφή με εκπροσώπους της Qatar Petroleum δεν είναι η μόνη εξέλιξη που περιμένουν στην ΑΕΚ. Πέραν της συγκεκριμένης υπόθεσης, στην Ενωση περιμένουν και όσα μπορεί να συμβούν με τους έτερους ενδιαφερόμενους από το Κατάρ και την Κίνα.

Μέλη της διοίκησης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους ενδιάμεσους που συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, θέλουν να έχουν άμεσα μια απάντηση, αλλά αισιοδοξούν πως θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Στην ΠΑΕ προσδοκούν πως μπορεί να προκύψουν ευχάριστα νέα από τις δύο περιπτώσεις. Κυρίως, επειδή διαπιστώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από Κατάρ (κυρίως) και Κίνα για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Οι Καταριανοί έχουν μπει ήδη μέσω της κολοσσιαίας τραπεζικής συμφωνίας με τα χρυσωρυχεία στη Μακεδονία και φαντάζει απόλυτα λογικό να θέλουν να επεκταθούν περισσότερο χρησιμοποιώντας ως όχημα μια ποδοσφαιρική ομάδα. Και βέβαια αντιλαμβάνονται πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους, καθώς όσο δεν προκύπτει πρόβλημα και αρνητική απάντηση τόσο παραμένει ανοιχτή η υπόθεση". Όσο για τον Νοτιά, η εφημερίδα σημειώνει ότι παραμένει άφαντος.

SPORTDAY

Τα αγωνιστικά είναι κεντρικό θέμα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα στην SD, τονίζοντας ότι η ομάδα αναζητά το σερί νικών στο πρωτάθλημα που θα της δώσει στη συνέχεια ψυχολογία και δύναμη να αντέξει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Στα διοικητικά τονίζεται ότι ξεκινά νέος κύκλος επαφών και "φημολογούμενη συνάντηση με τους μεσολαβητές Άγγλους, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τις εκκρεμότητες. ΑΕΚ και μεσολαβητές είναι στη φάση ανταλλαγής των στοιχείων που θέλουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, ενώ την ίδια ώρα ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν τις 2 Δεκεμβρίου με τις γνωστές προθέσεις συμμετοχικ

Keywords
Τυχαία Θέματα