«Δείξαμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ»

09:35 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0, ο Μάρκο Μαρκόφσκι υποστηρίζει πως με την εμφάνιση της η Skoda Ξάνθη έδειξε πως είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα που αποτελείται από ένα δυνατό γκρουπ παικτών όπως υποστήριξε ο Σέρβος επιθετικός.

Αναλυτικά μέρος των όσων δήλωσε ο Μαρκόφσκι στην εφημερίδα "Sportday"
- Δεύτερο συνεχόμενο γκολ

στο πρωτάθλημα. Αισθάνεσαι ότι πήρε μπρος η μηχανή;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και πάλι, ιδιαίτερα που χάρη σε δικό μου γκολ η Ξάνθη έφτασε σε μια ακόμα νίκη. Άλλωστε αυτό είναι που μετράει. Είναι γεγονός ότι με τα δυο γκολ που σημείωσα στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει και η ψυχολογία μου και αυτό θα με βοηθήσει στην συνέχεια, ώστε να πετύχω ακόμα περισσότερα τέρματα".
- Τα τελευταία τρία χρόνια έχεις σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Φέτος ποιος είναι ο αριθμός που έχεις θέσει ως στόχο;
"Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να σημειώσω αρκετά γκολ και φέτος, διότι σε αυτή την περίπτωση θα έχω βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ψηλά".
- Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα, με δεδομένο ότι έχουν ακουστεί διάφορα τις τελευταίες ημέρες;
"Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα δείξαμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ο κάθε παίκτης κάνει την δουλειά του και έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό γκρουπ. Έχουμε δέσει ως ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο".
- Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι γεγονός ότι η Ξάνθη έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς από όσους δικαιούταν βάσει της εικόνας της...
"Αυτό το παραδέχονται όλοι. Δεν πήραμε ό,τι αξίζαμε σε αρκετά παιχνίδια και ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό σε μεγάλο βαθμό μας έκανε καλό. Διότι δεν μείναμε στις καλές εμφανίσεις. Διορθώσαμε κάποιες αδυναμίες που είχαμε και σήμερα είμαστε σε θέση ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά να παίρνουμε αποτελέσματα".
- Μετά τον Ατρόμητο, πάντως, ακολουθούν τα δύο θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια κόντρα σε Δόξα και Λεβαδειακό. Ομάδες τις οποίες γνωρίζετε ελάχιστα.
"Μπορεί να φαίνεται κοινότοπο, αλλά στην Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Είναι γεγονός ότι τόσο η Δόξα όσο και ο Λεβαδειακός δεν έχουν ακόμα ρυθμό στο παιχνίδι τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε το ματς πριν μπούμε στο γήπεδο. Άλλωστε και οι δυο ομάδες απέδειξαν την Κυριακή ότι διαθέτουν ποιότητα. Όλα αυτά όμως θα μας απασχολήσουν από την άλλη εβδομάδα. Πλέον το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στον Ατρόμητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα