Τα πιτσιρίκια νοιάζονται για το τσουλούφι και τα... φρύδια τους»

15:35 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, προχωρά σε ανανέωση βάζοντας στην ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν έχει και πολλή εμπιστοσύνη ο Τζενάρο Γκατούζο καθώς, όπως είπε, νοιάζονται περισσότερο για το τσουλούφι και τα φρύδια τους παρά για την τεχνική τους κατάρτιση.

Σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "RAI1", ο μέσος της Σιόν τόνισε: "Το να βλέπω όλα αυτά τα πιτσιρίκια, 17-18 ετών, να βγάζουν τα φρύδια τους, είναι κάτι παράξενο για εμένα. Το να τους βλέπω όλους να κάνουν αποτρίχωση, είναι κάτι που ο νους

μου δεν το χωράει. Έχω την εντύπωση πως ενδιαφέρονται περισσότερο για το τσουλούφι τους και αν αυτό στέκεται σωστά, παρά για την τεχνική τους κατάρτιση. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κάτι για όλα αυτά. Απλά σας λέω πως εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου".
Για τον συνδυασμό εξωτερικής εμφάνισης και ποδοσφαιρικής αξίας ο Γκατούζο δήλωσε: "Και για αυτό έχω να πω κάτι. Τους βλέπω να φτάνουν καθυστερημένοι στην προπόνηση και να μην τους νοιάζει καθόλου. Ξέρουν πως θα πληρώσουν ένα πρόστιμο και όλα θα είναι καλά. Συμβαίνει να καθυστερήσεις μια φορά, αλλά αν το κάνεις συστηματικά, σημαίνει πως δεν σέβεσαι το επάγγελμα σου. Πως δεν το αγαπάς. Και αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι είσαι κακός επαγγελματίας, που το μόνο που κοιτάει είναι τα τατουάζ και τα ακριβά αυτοκίνητα, οι γυναίκες και τα χρήματα. Δεν αγαπάς το άθλημα, αγαπάς μόνο τις απολαύσεις. Όταν εγώ ήμουν μικρός, ήταν όλα διαφορετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα