Τα παρασκήνια της παρουσίασης του Ναού (LIVE)

11:33 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

12.56 Το λόγο παίρνει ο κ. Ανδριόπουλος: «Για να φτιάξει η ΑΕΚ το σπίτι της είναι μία διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι φίλαθλοι, το Ερασιτεχνικό σωματείο να συνεργαστούν, όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά στη διάρκεια του νέου γηπέδου. Η μορφή άρχιζαν να αλλάζουν πλέον. Περνάει χρόνο εκεί. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το γήπεδο της Γιουβέντους, το τελευταίο το Άμστερναμ Αρίνα του Άγιαξ. Το μέλλον είναι το καινούργιο σπίτι της ΑΕΚ. Οι πυλώνες του σχεδιασμού

έχουν να κάνουν με τις εγκαταστάσεις. Το Άλσος της Φιλαδέλφειας μπορεί να γίνει από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα στην Αθήνα. Το γήπεδο να αλλάξει όλο το δήμο.

12.51 Ο Νίκος Ευαγγελάτος προλόγισε την παρουσίαση και το λόγο παίρνει ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τονίζει πως "...δεν θα Κωλώσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί που πάνω απ' όλα είναι η γραφειοκρατία. Θα γυρίσουμε σπίτι μας. Όλα ξεκίνησαν από την Ερασιτεχνική. Από τη Μάνα ΑΕΚ... Ξεκινάμε πάλι από την αρχή..."

12.48 Η εκδήλωση αρχίζει... Οπαδοί της ΑΕΚ είναι στον τρίτο όροφο της αίθουσας και άρχισαν το τραγούδι...

12.44 Και ο Τάκης Κανελλόπουλος στην εκδήλωση, φτάνει τώρα στο χώρο

12.35 Φτάνει στην αίθουσα και ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, ο οποίος παίρνει θέση δίπλα στον Πέτρο Παππά

12.33 Θα υπάρξουν λίγα λεπτά καθυστέρησης στην έναρξη της παρουσίασης. Η αίθουσα αρχίζει και γεμίζει

12.31 Και ο Ζαφειρόπουλος στην εκδήλωση!

12.30 Στην αίθουσα φτάνουν και οι 11 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, φορώντας τα κουστούμια της ομάδας. Πρόκειται για τους Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Γεωργέας, Σταθάκης, Παυλής, Τσιρίλο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς και Ρόβας.

12.24 Με το χαμόγελο στα χείλη συνεχώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχεται προσωπικά τους καλεσμένους, όπως έκανε και με τη Δήμαρχο Φιλαδέλφειας Ευτυχία Αποστολάκη, για παράδειγμα.

12.20 Οι Πέτρος Παππάς και Γκίκας Γκούμας φτάνουν στην αίθουσα

12.12 Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος

11.55 Φτάνει στο χώρο και ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος

11.50 Από νωρίς στο χώρο βρίσκεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

11.40 Ο Θωμάς Μαύρος μπαίνει στο Ίδρυμα μαζί με τον Μίμη Παπαϊωάννου

11.39 Στην αίθουσα των επισήμων βρίσκεται ήδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης

11.34 Όσοι μπαίνουν στην κεντρική αίθουσα που θα γίνει η παρουσίαση δίνεται σε όλους μία κονκάρδα η οποία πάνω έχει το σήμα της ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά και γράφει με νόημα: «Είμαι μέσα»

11.28 Ακόμη είναι νωρίς για την έναρξη της παρουσίασης, καθώς αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 12.30. Τα πάντα όμως είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον κόσμο...

11.21 «Έκπληξη» με την παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη στο χώρο που θα γίνει η παρουσίαση του γηπέδου

11.20 Ο κόσμος αρχίζει και φτάνει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση. Ο Γιώργος Ρόκκας, για παράδειγμα είναι ήδη εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα