Κρέμασε τα γάντια του αφού «έχασε» τέσσερα δάχτυλα!

10:49 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 34χρονος Ουρουγουανός τερματοφύλακας, Χουάν Ομπελάρ Γκουτιέρες ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση εξαιτίας ενός φρικτού ατυχήματος από το οποίο "έχασε" τα τέσσερα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.
Το κακό συνέβη όταν ο Ομπελάρ Γκουτιέρες βρισκόταν στο σπίτι του και κρατούσε μια μηχανή λείανσης ξύλων και μια παράλειψη του είχε σαν αποτέλεσμα να κοπούν τα τέσσερα δάχτυλα του και να μένει μόνο ο αντίχειρας.
Παρά το γεγονός πως

οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα μπορέσει να σώσει τα δάχτυλα του ο ίδιος υποστηρίζει πως "είναι το πιο φριχτό πράγμα που μου έχει συμβεί, είναι μια οδυνηρή στιγμή".
Όπως είπε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης: "Έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και όταν το θυμήθηκα, το μηχάνημα μου είχε κόψει τέσσερα δάχτυλα. Δεν πρόκειται να ανακτήσω κανένα από αυτά, μου το είπαν, όμως θα προσπαθήσουν να τα φτιάξουν λίγο, μου έχει μείνει μόνο ο αντίχειρας".
Στην συνέχεια ο Χουάν Ομπελάρ Γκουτιέρες πρόσθεσε: "Είναι μια περίεργη μέρα, που πονάει. Δυστυχώς σήμερα τελειώνει κάθε πιθανότητα που είχα για να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Ένα ατύχημα στο αριστερό μου χέρι κατέληξε σε ακρωτηριασμό στα τέσσερα δάχτυλα μου. Τώρα, μόνο ο Θεός θα με βοηθήσει να είμαι δυνατός".

Keywords
Τυχαία Θέματα