Ρονάλντο: Απαντάω στο γήπεδο

10:56 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 2-2 με την Γιουβέντους φτάνοντας τα 233 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και υπογράμμισε πως θέλει να δίνει απαντήσεις στο γήπεδο και πως το θέμα με τον Ζεπ Μπλάτερ ανήκει στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Δεν απαντάω εκτός γηπέδου, αλλά μέσα σε αυτό. Βρίσκομαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Μπλάτερ αποτελεί παρελθόν. Είναι ένα θέμα που συζητιέται, αλλά δεν θέλω να μιλήσω

άλλο. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε και για την προσπάθεια της Γιουβέντους να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ: "Παίζει ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχει κριθεί τίποτα για την δεύτερη θέση στον όμιλο, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρει η Γιουβέντους".
Όσο για τα 233 γκολ που έχει πετύχει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: "Δεν είναι κακό αυτό, έτσι; Νιώθω πολύ όμορφα. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου. Παίρνω μεγάλη αγάπη από τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους οπαδούς της Ρεάλ. Αυτή είναι η δουλειά μου, προσπαθώ να είμαι καλύτερος κάθε χρόνο και θα πρέπει να αποδεικνύω πως είμαι ένας πολύ καλός παίκτης και δίνω το καλύτερο. Τα ρεκόρ δεν είναι αυτοσκοπός. Εκείνο που με εξιτάρει είναι ότι θέλω να κερδίζω συνεχώς περισσότερα, θέλω το καλύτερο τόσο αυτή την στιγμή όσο και στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα