Τα μηνύματα από το Λονδίνο

09:32 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "άνοιγμα Βιντιάδη στον Θωμά" κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία γράφει σχετικά: "ο Ελληνας εφοπλιστής επικοινώνησε χθες για πρώτη φορά με τον Θωμά προκειμένου να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του και την πορεία των επαφών. Μπορεί ο Βιντιάδης να μη δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ, αλλά κατέστησε σαφές πως έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει το πρόσημο της διαδικασίας. Και τα μέχρι τώρα στοιχεία που ταυτοποιούνται πείθουν πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να υπάρξει μετοχική αλλαγή και να αλλάξει

η οικονομική κατάσταση της Ενωσης.

Το τηλεφώνημα έγινε χθες το βράδυ. Ο Βιντιάδης τόνισε προς τον Μαύρο πως ήθελε να ελέγξει κάποια στοιχεία και να βεβαιωθεί για την αλήθεια τους, προτού επικοινωνήσει μαζί του. Αλλωστε, ο Θωμάς αποτελεί είδωλο και για τον Βιντιάδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κορυφαία προσωπικότητα της "κιτρινόμαυρης" ιστορίας για την ανάληψη της ευθύνης σε μια δύσκολη στιγμή. Ο Βιντιάδης αναγνωρίζει πως ο Μαύρος βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία και με το ειδικό βάρος του έδωσε το φιλί της ζωής στην ετοιμοθάνατη ΑΕΚ. Βέβαια, ο Θωμάς επεσήμανε στη κουβέντα πως τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για χάσιμο χρόνου.

"Δεν μπορώ να δεσμευτώ για το αποτέλεσμα της προσπάθειας. Ωστόσο, μπορώ να διαβεβαιώσω πως τα στοιχεία που έχουμε λάβει είναι θετικά και δεν υπάρχουν αναντιστοιχίες αναφορικά με όσα γνωρίζαμε προφορικά. Πιστεύω πως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση" ήταν το μήνυμα Βιντιάδη στον Μαύρο. Ο ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ, μάλιστα, επισήμανε πως αυτή τη στιγμή διενεργείται έλεγχος από μέλη της ομάδας του, προκειμένου να ελεγχθεί το συντομότερο ο ογκώδης φάκελος -150 σελίδων!- με τα στοιχεία της εταιρείας.

Ο Θωμάς έμεινε ικανοποιημένος από την επικοινωνία. Καίτοι δεν συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας, είναι σαφές πως ο Βιντιάδης άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το αίσιο τέλος του ενδιαφέροντος. Και πλέον υπάρχει συγκεκριμένος ορίζοντας στον οποίον αναμένονται εξελίξεις".

SPORTDAY

Για θετικά μηνύματα που έρχονται από το Λονδίνο, γράφει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος ξεκαθάρισε χθες στα μέλη του Δ.Σ. ότι η υπόθεση Βιντιάδη είναι "σοβαρή". Παράλληλα, η SD χαρακτηρίζει μπάτζετ... μιζέριας εκείνο της ΑΕΚ που πάει να πέσει στα 2,8 εκατ. ευρώ, έπειτα και από τη χθεσινή σχετική ενημέρωση του Βασίλη Τσιάρτα στα μέλη του Δ.Σ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Με τίτλο: "Βιντιάδης σε Μαύρο: Θα την κάνουμε ΑΕΚΑΡΑ", η εφημερίδα γράφει για τη χθεσινή συνομιλία του Θωμά με τον Έλληνα εφοπλιστή, προσθέτοντας: "Ο Βιντιάδης επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο και του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εγχείρημά του. Αναφορά μεταξύ των δύο έγινε στην πρόοδο μελέτης των οικονομικών στοιχείων και πως ως το τέλος του μήνα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η συνομιλία Μαύρου - Βιντιάδη είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα, η οποία γράφει σχετικά: "Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα