Τον... ξεσπιτώνει ο Φοίβος

09:13 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί Παρασκευή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο όπως φαίνεται οι "πράσινοι" θα χρειαστεί εκ νέου να αλλάξουν το πρόγραμμα τους και πάλι λόγω συναυλίας.
Πιο συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ συναυλία προς

τιμήν του μουσικοσυνθέτη Φοίβου λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την τέταρτη αγωνιστική. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι είτε το παιχνίδι να γίνει μια μέρα πριν, δηλαδή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο, είτε να γίνει σε άλλη έδρα είτε στο ΟΑΚΑ αλλά μερικές μέρες αργότερα.
Πάντως από την διοίκηση του ΟΑΚΑ διαβεβαιώνουν πως, σε αντίθεση με την συναυλία των Red Hot Chili Peppers, αυτή την φορά ο αγωνιστικός χώρος δεν θα διατρέχει κίνδυνο καθώς όλοι οι θεατές θα καθίσουν στις εξέδρες. Όσο για τις ζημιές από την προχθεσινή συναυλία, υπάρχει διαβεβαίωση πως σε δέκα μέρες θα έχουν αποκατασταθεί και έτσι η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη θα γίνει κανονικά.
Πάντως ο προβληματισμός στον Παναθηναϊκό είναι έντονος την ίδια στιγμή που το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον Ιανουάριο απομακρύνεται μιας και, όπως προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις, τα έργα βελτίωσης που πρέπει να γίνουν είναι πάρα πολλά, όπως και τα χρήματα που θα χρειαστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα