«Τα λεφτά του Ψωμιάδη στην ΑΕΚ»

14:10 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου» ότι το ΣΔΟΕ εντόπισε λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη με κατάθεση ύψους 8,5 εκατ. ευρώ και δη την επιταγή «μαμούθ» για τα... έργα στους Θρακομακεδόνες, μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις στην υπόθεση. Το aek365.gr επικοινώνησε με τον νομικό της ΑΕΚ, Χάρη Οικονομόπουλο, που «τρέχει»

τη δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με την οικογένεια Ψωμιάδη. Του θέσαμε το συγκεκριμένο θέμα, με τον κ. Οικονομόπουλο να δείχνει ενήμερος σχετικά και να ξεκαθαρίζει ότι «μέχρι 80 εκατ. ευρώ, ότι ποσό βρεθεί σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη καταλήγουν στην ΑΕΚ».

Για τον λογαριασμό ανέφερε: «Το ΣΔΟΕ έχει εντοπιστεί σε μία τράπεζα κατάθεση του Μάκη Ψωμιάδη, στο όνομά του, ύψους, αν θυμάμαι καλά, πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάθεση δεν είχε δηλωθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος! Όλα αυτά το 2003-05 κι ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν υπόδικος, πήγε μάλιστα, αν θυμάμαι καλά επίσης, τότε και τα «σήκωσε». Πριν κάποια χρόνια εμείς δώσαμε κάποια στοιχεία για να υπάρξει έρευνα. Αν τα χρήματα είναι στον λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη η ΑΕΚ θα πάρει. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν ξέρω βέβαια αν τώρα το ΣΔΟΕ βρήκε νέα στοιχεία. Θα ήταν ευχής έργο. Εμείς (σ.σ. σαν ΑΕΚ) συνεχίζουμε να διεκδικούμε από την υπόθεση τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα