Τα… «φώτα» στο ντέρμπι

00:00 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται αυτό το Σάββατο, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι το ντέρμπι στο Γ. Κραϊσκάκης. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται με φόντο τη νίκη. Ενώ στο άλλο ματς Κέρκυρα και Εργοτέλης και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρείς βαθμούς ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οι γηπεδούχοι για να πάρουν την πρώτη νίκη στην Σούπερ

Λίγκα, ενώ οι Κρητικοί για να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- 19:30 NS1


Το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρόνται στο «Καραϊσκάκη» σε ένα ματς που ο δεν θα κρίνει καθ' όλα την βαθμολογική θέση των ομάδων αλλά ο νικητής θα συνεχίσει την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα με το ηθικό στα ύψη. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τη νίκη, θέλοντας να ανέβει στη πρώτη θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να πάρει το ματς για να διευρύνει την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Η πιο σημαντική απουσία για τους ερυθρολεύκους είναι εκείνη του Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος έχει μείνει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων που είχε όλη την εβδομάδα. Οι «πράσινοι» είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως αντιμετωπίζουν σοβαρές απουσίες στον επιθετικό τομέα, αφού λείπει ο Ρούντολφ και ο Χριστοδουλόπουλος. Όσον αφορά τον Τοτσέ, ο Ισπανός βρίσκεται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός σε σχέση με τον Βύντρα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS3

Κέρκυρα και Εργοτέλης αναμετρόνται για την 10η αγωνιστική στο νησί των Φαιάκων. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το παιχνίδι με σκοπό να συνεχίσουν την ανοδική πορεία έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα. Η Κέρκυρα με νέο προπονητή πλέον(Χάβι Γκραθία) θα προσπαθήσει να αποσπάσει τους τρείς πρώτους βαθμούς της νίκης στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει ως τη Κέρκυρα χωρίς προβλήματα εκτός από τις γνωστές απουσίες των Ρομάνο, Αθανασίου και Χαντί. Ο Ισπανός τεχνικός των «φαιάκων» δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τους τραυματίες Μετίν και Ηλιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα