Φιλική νίκη επί του Αστέρα ο Φοίνικας

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Λάρισας συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Φοίνικα, εν όψει της αναμέτρησης με την Αλεξάνδρεια.

Παρότι ο Αντώνης Κυρατζής δεν είχε στη διάθεσή του τρεις παίκτες, η ομάδα του επικράτησε με 64-62. Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν ο Τσιαμπαλής που εξασφάλισε άδεια από τον προπονητή του, ο Μανώλας που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και φυσικά ο τραυματίας Αποστολάκης. Επίσης, περιορισμένο χρόνο συμμετοχής πήραν ο Δεληχρήστος που επίσης πονάει στους προσαγωγούς και ο Γλυκόπουλος λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η έλλειψη ψηλών, μάλιστα,

ανάγκασε το Φοίνικα να παίξει με τους Τσούμα και Σπανούλη στις θέσεις «4» και «5»!

Με απουσίες παρατάχθηκε και ο αντίπαλος, καθώς εκτός αγώνα έμειναν -για διάφορους λόγους ο καθένας- οι Λάππας, Κυρίτσης, Ριζηνός και Τριανταφύλλου.

Δεκάλεπτα: 9-17, 24-32, 44-49, 62-64.
Φοίνικας Λάρισας (Κυρατζής): Βλαχούλης 11 (1), Λιάκος 11 (3), Γλυκόπουλος 10, Τσούμας 9 (1), Τσακνάκης 8, Σπανούλης 9, Τσιλούλης, Γκουντελάκης, Λούβαρης 1, Δεληχρήστος 3, Αγγελακόπουλος 2.
Αστέρας Λάρισας (Λαλάκης): Ζουμπάς 17 (2), Σουλιώτης 7, Σαριμπαλίδης 9 (3), Αδαμόπουλος 5, Καρπούζας 6, Αθανασόπουλος 9, Γκαμπέτας 2, Χαιρετίδης 4, Πάσχος 3 (1).

Keywords
Τυχαία Θέματα