Ανεβαίνει η Λεβερκούζεν

23:30 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Φριτς Βάλτερ Στάντιον»

Στην 6η θέση της Γερμανίας ανέβηκε η Λεβερκούζεν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Καϊζερσλάουτερν μέσα στο «Φριτς Βάλτερ Στάντιον» για την 13η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς. Η Λεβερκούζεν «άγγιξε» το γκολ στο 8' όταν ο Μπέντερ

πάσαρε στον Κίσλινγκ που σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Τραπ έδιωξε σε κόρνερ. Η Καϊζερσλάουτερν απάντησε στο 13' όταν ο Τίφερτ σέντραρε από τα δεξιά για τον Σαχάν, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Λένο. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το προβάδισμα στο 18' όταν ο Σαχάν τροφοδότησε τον Κουεμάχα που βρέθηκε τετ α τετ με τον Λένο, αλλά πλάσαρε άστοχα. Η Λεβερκούζεν έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 25' όταν Μπέντερτ και Κάστρο συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Σαμ που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Τραπ έδιωξε σε κόρνερ. Η Καϊζερσλάουτερν απείλησε στο 32' με τον Τίφερτ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 36' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν όταν ο Ράινχαρτ τροφοδότησε τον Κάστρο που σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η «Λάουτερν» παραλίγο να προηγηθεί στο 51' όταν ο Πέτσος πάσαρε στον Κουεμάχα που πλάσαρε τον Λένο, αλλά ο γκολκίπερ των «ασπιρινών» έδιωξε σε κόρνερ. Η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ στο 54' όταν ο Ράινχαρτ πάσαρε στον Μπάλακ που σούταρε από την μεγάλη περιοχή, και η μπάλα αφού έφυγε από τον Τραπ κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Οι «ασπιρίνες» απείλησαν ξανά στο 61' όταν ο Κάστρο τροφοδότησε τον Κίσλινγκ, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Καϊζερσλάουτεν «φλέρταρε» με την ισοφάριση στο 66' όταν ο Τίφερτ πάσαρε στον Κουεμάχα που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Φρίντριχ απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Λεβερκούζεν «σφράγισε» την νίκη στο 70' όταν ο Μπέντερ τροφοδότησε τον Σαμ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Τρπα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Ντικ, Αμεντίκ, Άμπελ, Μπουγκέρα, Κίρτς (62' Σέχτερ), Πέτσος (76' Νέμετς), Σαχάν (76' Σουκούτα-Πασού), Τίφερτ, Φορτούνης, Κουεμάχα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σκάαμπ, Φρίντριχ, Τοπράκ, Κάντλετς, Μπέντερ, Ράινχαρτ (77' Ρόλφες), Κάστρο (90+1' Οτσίπκα), Μπάλακ, Σαμ, Κίσλινγκ (88' Ντερτιγιόκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα