Τα έβαλε με τον Νεγρέδο ο Μουρίνιο

15:38 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το περιστατικό στο παιχνίδι της Σουόνσι με την Γουέστ Χαμ, όπου ο Τσίκο Φλόρες "κέρδισε" την αποβολή του Άντι Κάρολ, και βρήκε την ευκαιρία για να κατηγορήσει τον Αλβάρο Νεγρέδο υποστηρίζοντας πως και ο Ισπανός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τον Μάτιτς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσέλσι.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αντάλλαξα κάποιες λέξεις με έναν από τους παίκτες της Σίτι. Δεν ήμουν χαρούμενος επειδή προσπαθούσε

να κάνει τον Μάτιτς να αποβληθεί. Ο Μάτιτς πήδηξε μπροστά μου με καθαρό τρόπο και ο άλλος έπιασε αμέσως το πρόσωπο του".
Αφού παραδέχτηκε πως μιλάει για τον Νεγρέδο, στην συνέχεια ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν ήταν κίτρινη κάρτα για τον Μάτιτς, αλλά για μένα ήταν κίτρινη κάρτα για τον άλλον. Του άξιζε τιμωρία αν προσπαθεί να κάνει κάποιον άλλον να αποβληθεί. Μιλάω γενικά, όχι μόνο για τον Κάρολ. Πρέπει να επιτίθεσαι σε παίκτες που προσπαθούν να αποβληθούν άλλοι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα