Δυο βασικές απουσίες για τον Ατρόμητο

15:08 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (15:00) ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Παράσχος είναι υποχρεωμένος να μην υπολογίζει σε δυο βασικά στελέχη της ομάδας, στον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας και στον τραυματία Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναποελόνι, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας, Γκαρσία, Γεωργίου.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: "Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες οι οποίες παραμένουν μάλιστα αήττητες σε πολλά παιχνίδια. Εμείς παρά τις ελλείψεις μας βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστούμε ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και να μεγαλώσουμε την διαφορά μας από τον Αστέρα και ενδεχομένως να την μειώσουμε από τον ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα