Τρελαμένος ο Πράνιτς

14:55 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Πράνιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου θα του στερήσει την δυνατότητα να παίξει την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ και είναι τρελαμένος, όπως είπε, με αυτή την εξέλιξη.
Σε δηλώσεις στον Τύπο της χώρας του, ο Κροάτης χαφ του Παναθηναϊκού

τόνισε: "Κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα για το Κύπελλο, μετά από 5 λεπτά στο γήπεδο αισθάνθηκα έναν έντονο μυϊκό πόνο στον μηρό. Δεν ήθελα να ρισκάρω και έφυγα αμέσως από τον αγώνα. Κάνω θεραπεία εδώ και 7-8 μέρες. Έχασα το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, δεν έπαιξα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και νιώθω ιδιαίτερα άσχημα γιατί δεν θα παίξω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι τρελαμένος με αυτό. Έπαιζα συνεχώς καλύτερα πριν από αυτό τον δυσάρεστο τραυματισμό".
Ο Πράνιτς μίλησε για την επιστροφή του στην δράση αλλά και για την στιγμή που θα παίξει μαζί με τον συμπατριώτη του, τον Πέτριτς: "Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα. Όταν κάνω μασάζ νιώθω ακόμα πόνο και δεν πρέπει να πιεστώ για την επιστροφή μου, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ακόμη χειρότερες. Παίζουμε πολύ καλά, έχουμε μια νεανική ομάδα με κροατικά... χρώματα. Και όταν θα είναι έτοιμος να παίξει και ο Πέτριτς θα είμαστε πραγματικά πολύ επικίνδυνοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα