Τα είπαν Ιωσηφίδης και Σπάθας για το Άρης-ΠΑΟΚ

11:03 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ φώναζε για τον ορισμό του Ηλία Σπάθα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν ξεχνούν την διαιτησία του στο παιχνίδι του 2010 κόντρα στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 και αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για τίτλο.
Δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κούλης Ιωσηφίδης,

με τον Ηλία Σπάθα πριν τον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με το παιχνίδι του 2010.
Ο Ιωσηφίδης φέρεται να είπε στον Σπάθα το εξής: "Εύχομαι να πάει καλά η διαιτησία σήμερα. Να μην διαμαρτυρηθούμε μετά. Να μην είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές αλλά οι ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι κάποια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη πίεση. Με εσένα έχουμε παράπονα από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη".
Ο Σπάθας απάντησε στον Ιωσηφίδη: "Καθίστε κάτω να δούμε εκείνο το παιχνίδι. Βάλτε να παίξει ξανά το βίντεο. Λέτε ότι έκανα λάθος σε δέκα φάσεις. Το πέναλτι δεν ήταν; Οι δυο κόκκινες δεν ήταν;".
Ο Ιωσηφίδης ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα και από άλλα παιχνίδια με τον Σπάθα να σημειώνει το εξής: "Υπάρχει ομάδα που μόνο ευνοείται ή μόνο αδικείται; Κάποια φορά θα ευνοηθεί, ενώ άλλη θα αδικηθεί. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάνουν και εκείνοι λάθη, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εσκεμμένα τα λάθη. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό".
Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ έκλεισε την κουβέντα με τον Σπάθα λέγοντας του πως "σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμο και πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων".

Keywords
Τυχαία Θέματα