Ζανέτι: Θα αλλάξω... ελαστικά

10:32 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Ίντερ όλοι είναι "παγωμένοι" από χθες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Χαβιέ Ζανέτι που υπέστην ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός για 6-9 μήνες ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ λέγοντας πως δεν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση απλά θα αλλάξει... ελαστικά.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Ίντερ τόνισε: "Θα ξεπεράσω και αυτό το πρόβλημα. Να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση.

Όσα δήλωνα τον προηγούμενο καιρό, ισχύουν ακόμα. Ξέρω πως οι περισσότεροι περιμένουν να αποσυρθώ μετά από την ατυχία αυτή. Θα φροντίσω να τους διαψεύσω όμως, αφού επιθυμία μου είναι να παίξω πάλι ποδόσφαιρο. Η καριέρα μου δεν τελείωσε. Απλά θα αλλάξω... ελαστικά".
Για το ενδεχόμενο η Ίντερ να μείνει εκτός Ευρώπης, ο Αργεντινός μέσος Χαβιέ Ζανέτι δήλωσε: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Ακόμα και χωρίς εμένα, ακόμα και χωρίς τόσους παίκτες οι οποίοι είναι τραυματισμένοι, η Ίντερ πρέπει να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Θα είναι μια μικρή παρηγοριά για την δύσκολη χρονιά που είχαμε. Η ομάδα μου θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρος".

Keywords
Τυχαία Θέματα