Τα έχει με τον εαυτό του ο Φαν Πέρσι

11:33 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελικό 1-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο οποίος τα έβαλε με τον εαυτό του για τις τρεις ευκαιρίες που έχασε στην επανάληψη και κυρίως για αυτή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Έχασα τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη αυτή αμέσως μετά το δοκάρι μου. Έπρεπε να το είχα βάλει, αλλά δυστυχώς για λίγο δεν βρήκα την μπάλα όπως θα ήθελα".

Για το τελικό αποτέλεσμα, ο Φαν Πέρσι δήλωσε: "Είναι καλό το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν παίζει ρόλο αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Είμαστε ακόμη στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Ο κόσμος απόλαυσε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλες φορές, αλλά αν μας έλεγε κάποιος πριν το ματς ότι θα ερχόμασταν ισόπαλοι 1-1, οι περισσότεροι θα το δεχόμασταν".

Keywords
Τυχαία Θέματα