Ο Ρονάλντο θέλει νίκη στο Μάντσεστερ

10:46 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν είναι καλό όπως υποστήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος διαβεβαίωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο Μάντσεστερ με στόχο την νίκη που θα δώσει την πρόκριση στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και παρότι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, η πρόκριση είναι ανοικτή.

Πάμε στο Ολντ Τράφορντ και πιστεύω πως και εκεί θα έχουμε ευκαιρίες. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε το πλάνο μας, γιατί πάντα είμαστε η ομάδα που παίζει έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πάμε με στόχο την νίκη στο Μάντσεστερ".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης καθώς τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, και μάλιστα σκόραρε. Όπως δήλωσε: "Δεν πανηγύρισα το γκολ γιατί έπαιξα σε αυτή την ομάδα για έξι χρόνια. Ήθελα όμως να κερδίσουμε από σεβασμό στην ομάδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα