Η 9χρονη μάνα είναι τελικά 12χρονη

11:20 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι αρχές του Μεξικού επιβεβαίωσαν ότι το ανήλικο κορίτσι που πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο ένα μωρό δεν είναι 9 ετών, αλλά 12 και πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο... πατριός της!

Οι αρχές αρχικά πίστευαν, κατά τα λεγόμενα της οικογένειας, ότι το κορίτσι είχε σεξουαλικές επαφές με έναν έφηβο, τον οποίο και αναζητούσαν με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Τώρα καταζητούμενος είναι ο 44χρονος σύντροφος της μητέρας της.

Οι γείτονες της οικογένειας είχαν εκφράσει από την ημέρα που η είδηση έγινε γνωστή τις αμφιβολίες τους για την υπόθεση, αναφέροντας

στην MailOnline ότι η μητέρα της είχε δώσει λανθασμένη ημερομηνία γέννησης της κόρης της στο νοσοκομείο.

Μετά από τεστ DNA αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του πατέρα του παιδιού που γέννησε το μικρό κορίτσι σε νοσοκομείο της πολιτείας Jalisco στη Guadalajara.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι η κόρη της ήταν τρία χρόνια μικρότερη ενδεχομένως για να τη γράψει για πρώτη φορά στο σχολείο, που δεν είχε πάει μέχρι τώρα. Άλλοι αναφέρουν ότι ο λόγος είναι ακόμη χειρότερος. Όπως ανέφεραν οι γείτονές τους, η μητέρα του κοριτσιού που είναι ιερόδουλος, προσπαθούσε να βάλει στο επάγγελμα και την ανήλικη κόρη της, προσθέτοντας ότι μια 9χρονη θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη «ταρίφα» από μια έφηβη!

Οι αρχές τώρα αναζητούν την οικογένεια, που εξαφανίστηκε λίγες ημέρες αφότου το κορίτσι βγήκε από το νοσοκομείο με το νεογέννητο βρέφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα