Τα δώρα του «Πίπίτα»

20:55 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 8η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ο Ρονάλντο συμπλήρωσε 100 παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ και ο Ιγκουαΐν του έκανε το δώρο καθώς με χατ τρικ οδήγησε τους Μερένχες σε νίκη με 4-1 επί της Μπέτις. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με φάσεις και στις δύο εστίες.

Η Μπέτις στάθηκε πολύ καλά με τη Ρεάλ να μην μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της και να παρουσιάζει κενά στην άμυνα της. Σχεδόν με την σέντρα στο δεύτερο μέρος όμως οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Ρονάλντο. Μετά το γκολ η Ρεάλ ανέβηκε και στο 58' πέτυχε το 2-0 με ένα εκπληκτικό σουτ του Κακά. Οι «μπέτικος» κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 69' μείωσαν με τον Χόρχε Μολίνα αλλά σχεδόν με την σέντρα η ο Ιγκουαΐν «χτύπησε» και πάλι κάνοντας το 3-1. Ο «Πιπίτα» δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 73' σκόραρε και πάλι πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Οζίλ (77'Κοεντράο), Κακά (60'Ντι Μαρία), Ρονάλντο (78'Άλτιντοπ), Ιγκουαΐν.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Τσίκα, Αμάγια, Δοράδο, Νάτσο, Ιρινέι, Μπενιάτ (79'Μόμο), Βαντίγιο, Σάλβα Σεβίγια (63'Σάντα Κρους), Χόρχε Μολίνα, Ρουμπέν Κάστρο.

ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλόνσο Πέρεθ

Η Βιγιαρεάλ πίεσε όπως μπορούσε την Χετάφε αλλά κόλλησε στο 0-0. Πολύ καλή εμφάνιση για τον γκολκίπερ της «Χέτα» και κακή μέρα για τον Ρόσι σε ένα ματς που μπήκε αλλαγή ο Μίτσελ.

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Μιγκέλ Τόρες, Λόπο, Κάτα Ντίας, Βαλέρα, Ρουμπέν Πέρεθ, Κασκέρο (71΄Μίτσελ), Ντιέγκο Κάστρο, Σαράμπια, Πέδρο Ρίος, Γκουίθα (55'Κολούνγκα).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σαπάτα, Γκονσάλο, Μαρτσένα, Καταλά, Σένα (46'Γουακάσο), Μπρούνο, Κάνι (80'Ερνάν Πέρες), Μπόρχα, Ντε Γκουζμάν (86'Χοσέλοθ), Ρόσι.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ιμπεροστάρ Εστάντι

Με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις η Μαγιόρκα πήρε ισοπαλία, 1-1 από τη Βαλένθια. Οι «νησιώτες» μπήκαν καλά στο παιχνίδι και δημιούργησαν 2-3 καλές φάσεις όμως στο 28' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ραμί από κοντά δεν αστόχησε και έκανε το 0-1 για τη Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και είχαν τον έλεγχο του ματς. Στο 91' όμως ο διαιτητής είδε πέναλτι σε χέρι του Τοπάλ (φάνηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση). Ο Χέμεντ το εκτέλεσε και έκανε το 1-1.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Ζουιφερλόον (46'Θεντρός), Τσίκο, Ραμίς, Μπίγκας, Μαρτί, Πίνα (69'Τεχέρα), Περέιρα, Χέμεντ, Κάστρο, Βίκτορ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπρούνο, Ραμί, Βίκτορ Ρουίθ, Άλμπα, Πάμπλο, Παρέχο (78'Τοπάλ), Αλμπέλδα, Πιάτι (63'Φενγκουλί), Κανάλες, Σολδάδο (84'Αντουρίθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα