Dimi: Έτοιμος στο επόμενο ντέρμπι

20:25 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την... ευχή να δώσει το «παρών» στο επόμενο ντέρμπι της ΑΕΚ έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας λίγο πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ακόμα, ο έμπειρος πορτιέρο της Ένωσης τόνισε πως το κλίμα στην αποδυτήρια ήταν καλό από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση του παιχνιδιού, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην καλή προετοιμασία

που έχει γίνει και στον ενθουσιασμό των συμπαικτών του.

«Στα αποδυτήρια είμαστε καλά από την αρχή της χρονιάς, απλώς είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια. Τώρα υπάρχει καινούριος προπονητής και κάναμε πολύ καλή προετοιμασία γι αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στην προπόνηση και αυτό πιστεύω ότι θα φανεί στο γήπεδο», τόνισε αρχικά.

Όσο για την πορεία της αποθεραπείας του μετά την εγχείρηση που έκανε: «Πιστεύω ότι πήγε καλά η εγχείρηση, είμαι μπροστά στην αποθεραπεία και σύντομα θα είμαι έτοιμος», ενώ όταν ρωτήθηκε, αν αισθάνεται σαν... θηρίο στο κλουβί που δεν θα παίξει στο ντέρμπι είπε:

«Σε τέτοια παιχνίδια, με τέτοια ατμόσφαιρα πάντα θέλεις να παίζεις. Σε τέτοια ντέρμπι θέλεις να είσαι μέσα. Οι τραυματισμοί, όμως, είναι στο ποδόσφαιρο και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτούς. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στο επόμενο ντέρμπι».

Τέλος, αναφερόμενος στο πόσο σημαντική θα είναι μια νίκη σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος τερματοφύλακας σημείωσε:

«Αν και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, σε οποιαδήποτε θέση κι αν είμαστε, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι σπουδαίο παιχνίδι. Είναι δύο αντίπαλοι πολύ δυνατοί και σίγουρα θέλεις να κερδίσεις οπωσδήποτε. Άλλωστε, δεν θέλουμε να χάνουμε βαθμούς σε κανένα παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα