Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών την Τρίτη

15:41 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.00 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι επόμενες κινήσεις μετά την εκταμίευση της δόσης, καθώς και το θέμα που καίει την κυβέρνηση και αφορά τις αποκρατικοποιήσεις και τις επενδύσεις.
Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εξασφαλίσει την συγκατάθεση

και των δύο συγκυβερνώντων για το συγκεκριμένο ζήτημα με στόχο εκτός των άλλων να φανεί ότι υπάρχει σύμπνοια σε ότι αφορά τις κινήσεις της κυβέρνησης.
Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης παραμένει και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο την Τετάρτη θα κατατεθεί προς συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής. Ανοιχτά παραμένουν αρκετά θέματα του νομοσχεδίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Με δεδομένο ότι έχει πέσει αρκετές φορές στο τραπέζι η λέξη ανασχηματισμός, οι τρεις αρχηγοί αναμένεται να στρέψουν την προσοχή τους και σε αυτό το πεδίο με αρκετές πιθανότητες να δούμε αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης με την είσοδο του νέου έτους, χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο και νωρίτερα, μέχρι το τέλος του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα