Ποντάρει στον εγωισμό τους

15:05 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα θα δίνει ακόμη ένα… τελικό σωτηρίας στην Σούπερ Λίγκα, θα προσπαθεί να «καπαρώσει» από τώρα την πρωτιά στον Νότιο όμιλο της Β’ εθνικής. Κάτι που θα το πετύχει η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου μόνο με νίκη μέσα στο Ψυχικό, κόντρα στον βασικό αντίπαλο της για την απευθείας άνοδο που ήδη έχει χάσει ένα παιχνίδι από τον Χολαργό. Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται τις τελευταίες ημέρες εντατικά για αυτό το σημαντικό ματς. Ωστόσο, ο τεχνικός της Ένωσης δεν θέλει να αγχώσει τους παίκτες

του ότι σε αυτό το ματς κρίνονται τα πάντα αφού η ΑΕΚ πάλι θα έχει το πάνω χέρι με το ματς του δεύτερου γύρου στο κλειστό των Λιοσίων.

Πάντως, ο μοναδικός στόχος της Βασίλισσας αύριο στο Ψυχικό είναι το «διπλό» και το 9Χ9, κάτι που θα επιβεβαιώσει την ποιότητα της φετινής ΑΕΚ και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι. Ο Ζιάγκος ποντάρει όμως αρκετά και στον… εγωισμό των παικτών του στο Ψυχικό. Οι αρκετοί έμπειροι παίκτες της ΑΕΚ (Πολυτάρχου, Γκιζόγιαννης, Βεσκούκης, Φαλέκας, Δέσπος, Κουκουράβας, Κοψαύτης, Σιαμανδούρας) ξέρουν ότι έχει περισσότερη ευθύνη σε τέτοια απαιτητικά ματς, απέναντι σε καλούς αντιπάλους (Πέττας, Κολώκας κ.α.) και θα προσπαθήσουν να βγάλουν το ταλέντο και την δουλειά που έχουν κάνει ως ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα