Tα τυπικά για Μητρόπουλο

15:10 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Θετικά προχωράει ο δανεισμός του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό στην ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη διοίκηση του Παναιτωλικού ξεκαθαρίζουν ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη, με τον παίκτη να πηγαίνει στην ΑΕΚ. Πλέον ο ίδιος ο Μητρόπουλος περιμένει ένα τηλεφώνημα από την ΑΕΚ (αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο) προκειμένου να έρθει στην Αθήνα

για τις τελικές συζητήσεις.

Επιθυμία τόσο της Ένωσης όσο και του παίκτη είναι να τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ώρα ο δανεισμός, από τη στιγμή μάλιστα που από το Αγρίνιο τονίζουν ότι ΑΕΚ και Παναιτωλικός τα έχουν βρει σε όλα, για 6μηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Επειδή, όμως στην ΑΕΚ έχουμε δει πάρα πολλά, πρέπει να περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις, όπως φυσικά και να ευοδωθούν οι προσπάθειες της διοίκησης να αποκτήσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα που θα της επιτρέψει να κάνει μεταγραφές. Από τη στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώσει η ΑΕΚ τον δανεισμό του Μητρόπουλου, ο παίκτης θα αποκτηθεί ως γηγενής κάτω των 24 ετών (είναι γεννημένος 4 Απριλίου του 1990).

Keywords
Τυχαία Θέματα