Σύλληψη δημοσιογράφου μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

21:12 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, στον Ελεύθερο Τύπο και Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή. Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητούνται ακόμα και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής.

Το δημοσίευμα το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της κ. Μακρή δημοσιεύθηκε στο σημερινό Ελεύθερο Τύπο της

Κυριακής και ανέφερε:

«Η αχαρακτήριστη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της είναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώους εκείνους που έδιναν εντολές ή συμμετείχαν στα τάγματα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μίσος και οδήγησαν στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα