Έχασε και στα Γιάννενα ο ΟΣΦΠ

20:59 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 33η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Παπαπέτρου

Ακόμα μια ήττα για τον Ολυμπιακό που έχασε εύκολα με 2-0 από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μιχαήλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15' ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων. Η άμυνα του ΟΣΦΠ αδράνησε και ο Βίλα από κοντά σκόραρε. Ο Σαβιόλα στο 20' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν προβλημάτισε τον Βελλίδη. Στο 29' ο νεαρός Σαλιάκας απείλησε με σουτ όπως και ο Κάμπελ στο 38'.

Ο ΟΣΦΠ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48' ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σαβιόλα. Ο Αργεντίνος στο 63' σούταρε πάνω στον Βελλίδη ενώ επτά λεπτά μετά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Φουστέρ. Τελικά γκολ οι "ερυθρόλευκοι" δεν πέτυχαν και το σκορ δεν άλλαξε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού (90'Χαρίσης), Κολοβέτσιος, Κρητικός (92'Γιάκος), Ίλιτς (73'Τσάβες), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μιγκέλ Τόρες, Μανωλάς, Βούρος (46'Ιμπαγκάσα), Μπονγκ, Μανιάτης, Πελέ, Κάμπελ, Σάλιακας (65'Φουστέρ), Σαβιόλα, Σέποβιτς (46'Βαλντές)

Keywords
Τυχαία Θέματα