«Σβηστά» η Ατλέτικο

15:07 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: "Βιθέντε Καλδερόν"

Στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός εξ αυτών, η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει 2-0 τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Το παιχνίδι θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς είχε λίγες φάσεις, τις περισσότερες στο πρώτο μέρος, με τη πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 9ο λεπτό

ο Κόκε έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς όμως να κάνουν ευκαιρίες με τη Ντεπορτίβο να ισορροπεί μετά το 20λεπτο. Όσο πέρναγε ο χρόνος, ο ρυθμός έπεφτε αλλά η Ατλέτικο ευτύχησε να προηγηθεί δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα.
Ο Κόκε εκτέλεσε φάουλ, πρώτη κεφαλιά ο Μάντζουκιτς, δεύτερη κεφαλιά ο Σαούλ και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Ατλέτικο φρόντισε να "καθαρίσει" το παιχνίδι νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι από στημένο. Στο 55' ο Κόκε εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντιακιτέ έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Αρντά Τουράν που σούταρε με τη μπάλα έπειτα από κόντρες να καταλήγει στα δίχτυα.
Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε θεαματικά με τη Λα Κορούνια να είναι εντελώς ακίνδυνη ενώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειχνε να βολεύεται με αυτό το 2-0. Ένα σουτ του Τσέρτσι και ένα του Ροντρίγκες ήταν ό,τι αξιόλογο μέχρι το τέλος του αγώνα με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να κάνει τη πρώτη τελική της προσπάθεια στο 86ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ατλέτικο Μαδρίτης από τα 25 γκολ που έχει σκοράρει τα 16 προέρχονται από στημένη φάση.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Χιμένες, Γοδίν, Ανσάλντι, Τιάγκο, Σαούλ (65' Ροντρίγκες), Κόκε, Τουράν, Γκριεζμάν (74' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς (58' Ραούλ Χιμένεθ)
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Ινσούα, Σίντνεϊ, Ντιακιτέ, Χουανφράν (15' Λάουρε), Ροντρίγκεζ, Λουιζίνιο, Μεντούνγιανιν (63' Κουένκα), Καβαλέιρο (77' Τοτσέ), Βίλκ, Πόστιγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα