Στον ΠΑΣ ο Νικλητσιώτης

18:17 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Νικλητσιώτης για τα επόμενα δυο χρόνια. Έτσι, η World Eleven Hellas, η οποία ανήκει στον μάνατζερ του παίκτη, Γιάννη Γλυκό, ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο facebook ότι ο Νικλητσιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της World

Eleven Hellas

«H World Eleven Hellas ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νικλητσιώτη Γιώργου από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1966 όπου και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις διοικήσεις και των δυο ομάδων και ιδιαίτερα τον κ. Βρέντζο, Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός του οποίου η συμβολή ήταν καταλυτική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Γιώργο καλή επιτυχία.

Ποιος είναι

Ο 21χρονος Γιώργος Νικλητσιώτης, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, απ' όπου το 2008 μεταπήδησε στην επαγγελματική ομάδα. Είχε 2 συμμετοχές με αυτή και το καλοκαίρι του 2010 δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στον ΟΦΗ, με τον οποίο μέτρησε 4 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε και δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Θρασύβουλο, όπου είχε 11 εμφανίσεις. Την περσινή χρονιά 2011-2012 ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε δανεικό στην ολλανδική Χέλμοντ, με την οποία πέτυχε 1 γκολ σε 16 συμμετοχές. Στην Ολλανδία, όμως, είχε και το σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, με την οποία έχει 6 συμμετοχές».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα