Ο Κένεντι σκότωσε τη Μονρόε με θανατηφόρο υπόθετο!

17:53 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αν και σε δυο μέρες θα έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 50 χρόνια από τον θάνατο της θρυλικής ξανθιάς του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, ακόμα δεν έχουν πάψει να κυκλοφορούν συνεχώς καινούργιες «αποκαλύψεις» για το τι κρύβεται πίσω από το θάνατό της.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια να αποδείξουν ότι ο θάνατός της δεν ήταν ούτε αυτοκτονία, ούτε τυχαίος εξαιτίας των ναρκωτικών. Η τελευταία θεωρία αποκαλύπτεται στη νέα βιογραφία της Μονρόε από την φεμινίστρια Λόις Μπάνερ-

«Marilyn-The passion and the paradox» (Μέριλιν-Το πάθος και το παράδοξο).

Σύμφωνα με την Μπάνερ, η Μέριλιν υπέφερε μόνιμα από δυσλεξία, τραύλισμα, κρίσεις πανικού, πόνοι στο στομάχι, ενδομητρίωση και μόνιμη ναυτία. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και τα άθλια παιδικά χρόνια που πέρασε η Μονρόε, τα οποία της άφησαν πεποιθήσεις όπως ότι «θα καεί στην κόλαση μαζί με βρώμικους κακούς ανθρώπους» (επειδή οι θετές οικογένειες που είχε ήταν βαθιά θρησκευτικές) ή το τραύλισμα (λόγω σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί).

Όσον αφορά το θάνατό της, η βιογραφία υποστηρίζει ότι την μέρα του θανάτου της ο Μπόμπι Κένεντι ταξίδεψε με ελικόπτερο από την Ουάσινγκτον στο Λος Άντζελες και της προκάλεσε υπερβολική δόση μέσω υπόθετου γεμάτο ναρκωτικές ουσίες. Βέβαια, το βιβλίο δεν δίνει και πολλά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξει αυτή τη θεωρία, η οποία θεωρείται μάλλον τραβηγμένη.

Επιπλέον, η νέα βιογραφία αποκαλύπτει ότι η Μονρόε έκανε πρώτη φορά σεξ στα 13 της με ένα συμμαθητή της στο Emerson Junior High, ενώ έκανε σεξ με τους φωτογράφους της, για να την βγάζουν όσο πιο ωραία γίνεται! Η μέρα της ξεκινούσε πάντα με 4 στρώσεις κραγιόν, λίγη βαζελίνη, για να φαίνονται τα χείλη της υγρά και ένα μπουκάλι βότκα...

Keywords
Τυχαία Θέματα