ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Το μυστικό της επιτυχίας των ΗΠΑ (vids)

Η Ανδρική και η Γυναίκεια ομάδα των ΗΠΑ έχουν βάλει πλώρη για το πρώτο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Mε αφορμή την εκπληκτική εμφάνιση της Team USA κόντρα στη Νιγηρία η Nike
δημοσίευσε δύο video, όπου οι οι ομάδες των ΗΠΑ αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας.


Στα video που ακολουθούν παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις προπονήσεις των ομάδων, την προσήλωση των αθλητών προς το στόχο, καθώς και την περηφάνια που διακατέχει τους αθλητές για το μέγιστο αθλητικό αποτέλεσμα. Σημαντική
αναφορά γίνεται και στην καινοτομία των προϊόντων, που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για τις ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ. Δείτε κορυφαίους αθλητές αλλά και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Krzyzewski να μιλούν για κίνητρα και προκλήσεις:

Ο Kobe Bryant αναφέρει: «Μία από τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο Λονδίνο είναι και ο ανταγωνισμός που είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με το παρελθόν, καθώς το διεθνές μπάσκετ έχει αναπτυχθεί πολύ». Επίσης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην καινοτομία των προϊόντων με την τελευταία τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και η οποία επιτρέπει στους αθλητές να έχουν καλύτερη απόδοση, να αισθάνονται άνετα και να έχουν σταθερότητα στις κινήσεις τους όταν παίζουν.

Ο LeBron James από την άλλη δεσμεύεται να έχει ρόλο ηγέτη στην ομάδα, που θα δώσει το παράδειγμα και θα καθοδηγήσει τους νέους παίκτες. Σχολιάζει επίσης: «Είναι η απόλυτη ικανοποίηση για μένα που μπορώ και εκπροσωπώ την χώρα μου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μπορώ και κάνω τους άλλους να αισθάνονται περήφανοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα