«Στόχος η είσοδος στην 16άδα»

18:27 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για την Κωνσταντινούπολη και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξάγεται εκεί, αναχώρησε η ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από τρεις κολυμβητές μας και τον προπονητή Δημήτρη Αθυμαρίτη.

Ένας εκ των τριών και ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, ο οποίος αντικαθιστά την τραυματία Κριστέλ Βουρνά. Ο νεαρός κολυμβητής που πρόκειται να αγωνιστεί στα 50 και 100μ. ελεύθερο, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας λίγες ώρες πριν την αναχώρηση τους:

«Πριν από περίπου δύο εβδομάδες έμαθα ότι θα αντικαταστήσω την Κριστέλ στους αγώνες και από τότε έχω ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία

μου. Γενικά, από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά, οι προπονήσεις κύλησαν χωρίς προβλήματα όπως τυχόν τραυματισμούς», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις προσδοκίες του από το πρωτάθλημα:

«Στόχος μου είναι να μπω στην 16άδα. Αν το καταφέρω θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι δεν είμαι αθλητής 25άρας πισίνας και αποδίδω καλύτερα στην 50άρα. Ωστόσο, πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να αποκτήσω εμπειρίες και να το χαρώ όσο μπορώ. Σίγουρα θα είναι μια διοργάνωση με δυνατούς αντιπάλους, οι οποίοι δουλεύουν περισσότερο σε 25άρα πισίνα και είναι πολύ γρήγοροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα