Στο ρελαντί η Βραζιλία

00:53 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Βραζιλίας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Χωρίς να εντυπωσιάσουν για μια ακόμα φορά οι Βραζιλιάνοι επικράτησε με 4-1 του άναρχου Καμερούν και προκρίθηκαν πρώτοι από τον όμιλο. Πλέον θα αντιμετωπίσουν τη Χιλή στην επόμενη φάση. Πολύ καλός αλλά μόνος ο Νεϊμάρ.

Η Σελεσάο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λουίζ Γκουστάβο να μην προλαβαίνει να πλασάρει από κοντά. Στο 14ο λεπτό ο Νιόμ έσπρωξε τον Νεϊμάρ με τον διαιτητή να μην δίνει καν κίτρινη. Τρία λεπτά μετά ήρθε το γκολ με τον Λουίζ Γκουστάβο να σεντράρει και τον Νεϊμάρ να σκοράρει σαν σε προπόνηση με πλασέ στην κίνηση. Σχεδόν με τη σέντρα ο Νεϊμάρ έκανε το σουτ με τον Ιτάνζ να διώχνει ενώ στο 21' ο Φρεντ εξ επαφής πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Καμερούν. Από εκεί και πέρα οι Αφρικάνοι ανέβηκαν. Στο 25' είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μάτιπ. Στη συνέχεια της φάσης ο Νιόμ έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε στον Μάτιπ που έκανε από κοντά το 1-1. Η Βραζιλία απάντησε στο 35' όταν ο Νεϊμάρ κινήθηκε ανενόχλητος έξω από την περιοχή και με σουτ έγραψε το 2-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Σκολάρι "έκρυψαν" την μπάλα με τον Χούλκ τελικά να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά.

Η Βραζιλία μπήκε φουριόζα και στην επανάληψη. Απείλησε με τον Φρεντ στο 47' και δύο λεπτά μετά ο Νεϊμάρ με εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνζ. Στο 50' όμως ο Φρεντ με κεφαλιά από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Από εκεί και πέρα η Βραζιλία έκανε συντήρηση δυνάμεων και ο ρυθμός του ματς έγινε πολύ κακός. Στο 84' όμως η ομάδα του Σκολάρι έβγαλε έναν ωραίο συνδυασμό με τον Φερναντίνιο να πετυχαίνει το 4-1.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάνζ, Νκουλού, Νγκουεμό, Μουκαντζό (58'Σαλί), Αμπουμπακάρ (71'Γουεμπό), Μπεντιμό, Τσούπο Μότινγκ (81'Μακούν), Μπιά, Ενόχ, Ματίμ, Νιόμ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Μαρσέλο, Παουλίνιο (46'Φερναντίνιο), Όσκαρ, Γκουστάβο, Χουλκ, Νεϊμάρ (71'Γουίλιαν), Φρεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα