Κόπηκε το όνειρο για το ΝΒΑ πριν καν αρχίσει...(VIDEO)

23:27 23/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Αϊζάια Όστιν ήταν ένα από τα επόμενα αστέρια του ΝΒΑ που θα συμμετείχε φέτος στη διαδικασία του draft που θα γίνει την Πέμπτη στις 26/6.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το draft, οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Όστιν πάσχει από το σύνδρομο Μάρφαν, μια κληρονομική διαταραχή που επηρεάζει πολλά όργανα του σώματος και κόβει έτσι τα όνειρα του 21χρονου να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο προπονητής του στο πανεπιστήμιο

δήλωσε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Αϊζάια μάς έχει όλους δίπλα του, η υγεία του είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο του Μπέιλορ ανέφερε μέσω ανακοίνωσης: «Είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστα νέα. Όμως ο Αϊζάια θα έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται από όλη την κοινότητα του πανεπιστημίου».

Με τη σειρά του, ο παίκτης που θεωρούνταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα μέλη του ΝΒΑ είπε στο «ESPN» με δάκρυα στα μάτια: «Μου είπαν πως πάσχω από το σύνδρομο Μάρφαν. Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά η καρδιά μου μπορεί να σταματήσει. Το draft απέχει λίγες μέρες και ονειρευόμουν να επιλεγώ. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους με στήριξαν και με πίστεψαν. Συγγνώμη που δεν μπόρεσαν να με δουν να παίζω στο ΝΒΑ. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος, είναι μόνο η αρχή».

Ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, απέστειλε πρόσκληση στον Όστιν να παρακολουθήσουν μαζί την διαδικασία την Πέμπτη, αλλά όχι πια από το παρκέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα