«Να παρουσιάσει συνέχεια ο ΚΑΟΔ»

23:09 23/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Μέξας προωθήκε στη θέση του πρώτου προπονητή του ΚΑΟΔ και μίλησε για την πρόκληση εν όψει νέας χρονιάς.

Όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος της Δράμας:

-Μετά από 3 χρόνια ως βοηθός του Γιώργου Καλαφατάκη και του Νέναντ Μάρκοβιτς ήρθε η απόφαση της διοίκησης του ΚΑΟΔ να δώσει σε εσάς την τεχνική ηγεσία της ομάδος. Τα πρώτα συναισθήματα ποια είναι;
Καταρχήν οφείλω

να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΚΑΟΔ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που που δίνει να αναλάβω την ομάδα ως πρώτος προπονητής. Είμαι φυσικά πολύ χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτήν την πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που αυτό το βήμα στη καριέρα μου γίνεται στον ΚΑΟΔ, γιατί εδώ υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί κανείς.

-Υπάρχει άγχος ή πίεση για το επόμενο βήμα;
Δημιουργικό άγχος είναι περισσότερο, πίεση, όχι, δεν αισθάνομαι. Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνω αυτό το βήμα ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά κι όλους τους αθλητές, γιατί μέσω αυτών εγώ νιώθω σήμερα έτοιμος να αναλάβω καθήκοντα πρώτου προπονητή.

ΚΑΟΔ πέρυσι έκανε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του, πήρε την 6η θέση και συμμετείχε στα playoffs του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο αγωνιστικός στόχος για την επόμενη χρονιά;
Θέλουμε η ομάδα μας να παρουσιάσει συνέχεια σ' αυτό που έκανε όχι μόνο πέρυσι, που πήρε την 6η θέση, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδος, εντός ή εκτός παρκέ. Θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκε η φιλοσοφία τα περασμένα έτη, με τις ίδιες αρχές. Βαθμολογικά είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το παραμικρό για την επόμενη χρονιά, γιατί καμία ομάδα δεν έχει κάνει κινήσεις ακόμα, όλες βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα