«Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν όλα»

11:52 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σάλκε δεν θα βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ηττήθηκε στην "Veltins Arena" με 3-2 από την Γαλατάσαραϊ, 1-1 το πρώτο παιχνίδι, με την πρόκριση να χάνεται στο πρώτο ημίχρονο όπως σημείωσε ο Γενς Κέλερ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Σάλκε τόνισε: "Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν το παιχνίδι τους και να πετύχουν δυο καθοριστικά γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε

να αντιδράσουμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Αναγκαστήκαμε να ανοιχτούμε για να πάρουμε την νίκη και έτσι οι Τούρκοι βρήκαν πολλούς ανοικτούς χώρους. Τελικά κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο τους γκολ και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση. Κρίμα, γιατί απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας".
Για το μέλλον της Σάλκε μετά τον αποκλεισμό, ο Κέλερ δήλωσε: "Δυστυχώς αλλάζει ο σχεδιασμός μας μετά τον αποκλεισμό αυτό. Τα πλάνα μας διαφοροποιούνται, αναγκαστικά. Αυτό που πρέπει πάντως να μας προβληματίσει είναι η σημερινή εμφάνιση και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η πρόκριση. Πρέπει να αναλύσουμε λεπτομερώς το σημερινό παιχνίδι και να βρούμε τους λόγους της αποτυχίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα