Στο πλευρό της Σερβίας ο Πάντελιτς

23:49 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μάρκο Πάντελιτς μαζί με τον κουμπάρο του και πολύ καλό του φίλο, Ντέγιαν Στάνκοβιτς (του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί παλαιότερα με την ομάδα του Ολυμπιακού), ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ για τις ανάγκες του αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα σε Κροατία και Σερβία. Ο φορ του Ολυμπιακού παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των Σέρβων, όπου μίλησε με το τεχνικό τιμ και παίκτες της Σερβίας

και ενώ είδε και τον Λιούμπομιρ Φέισα.
Ο Φέισα πρόκειται να χριστεί βασικός στο συγκεκριμένο ματς. Ο έμπειρος στράικερ θα είναι βέβαια στις κερκίδες του γηπέδου των Κροατών για να δει το ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Έτσι και αλλιώς σε ανύποπτο χρόνο ο Πάντελιτς έχει δείξει το πόσο δεμένος είναι με την χώρα του και την Εθνική της ομάδα και ότι την στηρίζει τα μέγιστα όπου και εάν αγωνίζεται.
Ο Πάντελιτς που είχε πάρει άδεια από τον Μίτσελ θα επανέλθει στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης. Πρέπει ωστόσο να επισημανθεί εκ νέου πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ισπανού προπονητή για το καλοκαίρι με αποτέλεσμα ο Ιούνιος να αναμένεται να είναι άκρως καθοριστικός για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Πάντως σε περίπτωση που σταματήσει το ποδόσφαιρο υπάρχουν σκέψεις αξιοποίησής του από την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα