Ντε Χέα: Θα περνούσαμε χωρίς την αποβολή

23:30 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νταβίντ Ντε Χέα κλήθηκε να απαντήσει για τη σειρά των αγώνων από δημοσιογράφο της ισπανικής «Marca», λέγοντας:
«Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, αλλά υπήρξαν άδικες αποφάσεις και περιστατικά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η αποβολή του Νάνι άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα. Χωρίς αυτήν την κόκκινη, θα ήμασταν στα προημιτελικά».
Επίσης,

αναφέρθηκε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συγκρίνοντάς τον με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε: «Ο Φέργκιουσον διαθέτει έναν δυνατό χαρακτήρα και παρ' όλο που ήταν θυμωμένος μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρεάλ, ήταν υπερήφανος για την ομάδα. Είναι παραπάνω από ένας προπονητής. Είναι σαν πατέρας του καθενός στον σύλλογο. Γι' αυτό είναι ο καλύτερος. Σε σύγκρισή του με τον Ντελ Μπόσκε, θα έλεγα πως και οι δύο αξίζουν τον σεβασμό όλων και ξέρουν πώς να διαχειρίζονται διάφορες καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Καθαρά για τον Ντελ Μπόσκε, τα κατορθώματά του με την εθνική Ισπανίας μιλούν από μόνα τους».
Τέλος, μίλησε και για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το Μάντσεστερ για χάρη της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ, με την οποία έχω συμβόλαιο. Ελπίζω να μείνω για χρόνια και να κερδίσω τίτλους. Η Μπαρτσελόνα έχει τον Βαλντές. Η Μαδρίτη είναι η πόλη μου και κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα