Στο Περιστέρι ο Παπαλουκάς

19:52 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με την ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί για κάποιες μέρες ο Θοδωρής Παπαλουκάς, προκειμένου να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει…

«Με έναν υψηλό προσκεκλημένο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Περιστερίου. Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος από σήμερα φοράει τα «κυανοκίτρινα» και προπονείται υπό τις οδηγίες του Τζίμη Κουστένη!

Ο σπουδαίος αυτός αθλητής θα ακολουθεί το προσεχές διάστημα το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική και αγωνιστική

κατάσταση. Σίγουρα και μόνο η παρουσία του στο «Ανδρέας Παπανδρέου» θα βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες του Περιστερίου, ανεβάζοντας το επίπεδο…

Στα αγωνιστικά, αγωνία επικρατεί σχετικά με τη συμμετοχή του Ντάριν Ουίλιαμς στην κυριακάτικη (22/10, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Αμερικάνος σέντερ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ελέω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Στην αυριανή, τελευταία προπόνηση πριν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της BASKET LEAGE ΟΠΑΠ, ο Ουίλιαμς θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές. Εφόσον νιώσει καλύτερα και –φυσικά- λάβει το «πράσινο φως» από τον γιατρό της ομάδας, του έγκριτου ορθοπεδικού Περικλή Παπαλού, τότε μόνον θα λάβει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Τζίμης Κουστένης προετοιμάζει την ομάδα του για τη δύσκολη αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με σκοπό να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να πάρει ό,τι της αναλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα