Στο Μετς για την… εκθρόνιση η ΑΕΚ

00:20 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την εύκολη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια και την πρόκριση στους «16» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γήπεδο του Μετς , στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ

γυναικών σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσεις στις 17:00 και επιθυμούν να εκθρονίσουν τον μόνιμο Πρωταθλητή τω ν τελευταίων χρόνων μέσα στην έδρα του.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, από την στιγμή που παιχνίδι με παιχνίδι η ΑΕΚ δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και να γίνει ακόμα καλύτερη ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις που ακολούθησαν της Ευρωπαϊκής επιτυχίας όλα τα κορίτσια φάνηκαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν αρκετό πάθος για να πάρουν ένα σημαντικό διπλό.

Από εκεί και πέρα ο Απόστολος Οικόνομου είδε όλες τις «κιτρινόμαυρες» να μην αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και έθεσαν όλες υποψηφιότητα για το ντέρμπι που θα στείλει μήνυμα στους αντιπάλους πως φέτος ο τίτλος θα βαφτεί στα χρώματα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα