...και στη μέση οι φίλαθλοι!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προχώρησαν με νίκες στην 13η αγωνιστική της Super League, αλλά για μία ακόμη φορά εξέφρασαν αμφότεροι παράπονα για τη διαιτησία. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν κέρδιζαν...

Τα παράπονα βέβαια δεν γίνονται από παίκτες ή προπονητές. Προκύπτουν για μία ακόμη φορά από τους περιβόητους... κύκλους των ΠΑΕ. 'Η αν θέλετε από τους... αυλικούς των διοικούντων. Από... αόρατους ανθρώπους!

Στην προκειμένη

περίπτωση, μάλιστα, οι... φωνές πράσινων και κόκκινων έχουν κοινό αποδέκτη, τον Πέτρο Κωνσταντινέα, για τη διαιτησία του στο ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Οπως λένε οι πράσινοι... κύκλοι ο ρέφερι άφησε το σκληρό παιχνίδι, δεν έδειξε κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Πανιωνίου και άφησε τα δυνατά μαρκαρίσματα πάνω στον Σεμπαστιάν Λέτο.

Αντίστοιχες πηγές από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως με τον Κωνσταντινέα τα είχε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος από το Λονδίνο όπου βρίσκεται είναι δυσαρεστημένος από το πέναλτι που δόθηκε ύπέρ του Παναθηναϊκού.

Εχουν δηλαδή παράπονα και οι δύο για τη διατησία στο ίδιο ματς! Η λογική λέει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει συμβεί, αλλά είπαμε... Στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούμε εύκολα να τετραγωνίζουμε τον κύκλο.

Και βέβαια ποια η θέση του δημοσιογράφου σε αυτό το ομολογουμένως παράλογο παιχνίδι; Να καταγράψει τα παράπονα "φανταστικών" προσώπων που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε μία αγωνιστική που θα περίμενε κανείς να περάσουν απαρατήρητοι οι διαιτητές;

Είναι, όμως, "αναγκασμένος" να το κάνει γιατί εδώ και λίγες εβδομάδες οι δύο αιώνιοι έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν τους τόνους. Συγκεκριμένα, από την εβδομάδα του μεταξύ τους ντέρμπι μέχρι σήμερα έχουν υψώσει το διαιτητικό λάβαρο και παίζουν το παιχνίδι που τόσο τους αρέσει...

Το θέατρο του παραλόγου παρακολουθούν οι φίλαθλοι, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν πού πήγε χαμένη η προσπάθεια κάθαρσης που έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ισως η απάντηση βρίσκεται στις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Μανώλη Αντωνακάκη, ο οποίος τόνισε στην Καθημερινή της Κυριακής πως "...όσοι πιστεύουν ότι έχει αρχίσει η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι βαθιά νυχτωμένοι!"

Keywords
Τυχαία Θέματα