Στο χωριό του Καραγκούνη το επίσημο κανάλι της Premier League

15:01 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Καραγκούνη με την φανέλα της Φούλαμ οδήγησαν το επίσημο κανάλι της Premier League μέχρι τον Αμπελώνα Ηλείας, εκεί όπου είναι το χωριό του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας προκειμένου να κάνει αφιέρωμα στον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας του Γιώργου Καραγκούνης, ο Θανάσης Καραγκούνης, ήταν συγκινημένος για το αφιέρωμα στο γιό του και τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή

για όλους μας εδώ, που η αγγλική τηλεόραση ήρθε να γνωρίσει από κοντά πού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο γιος μου! Εγώ το έμαθα μόλις χθες, και προσπάθησα να κάνω τα πάντα ώστε να τους ευχαριστήσω, επιστρέφοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις στην πατρίδα τους! Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, για την τιμή που έκαναν στον Γιώργο έστω και στα 36 του!".
Ο προσωπικός φίλος του Καραγκούνη, ο Κώστας Μπακάλης, δήλωσε με την σειρά του: "Πριν μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε από την Αγγλία ο Γιώργος και με ενημέρωσε για την άφιξη του τηλεοπτικού συνεργείου και για το αφιέρωμα που θα έκαναν στην γενέτειρα του τον Αμπελώνα. Σίγουρα πολύ μεγάλη τιμή για τον ίδιο την οικογένειά του και για όλους μας, και κυρίως για το χωριό μας τον Αμπελώνα! Πρόκειται για το κανάλι της Αγγλίας, κάτι ανάλογο με τη δική μας ΝΕΤ και την εκπομπή της, δηλαδή την Αθλητική Κυριακή! Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον φίλο μας τον Γιώργο πάντα επιτυχίες, όπως αυτές του τελευταίου καιρού με την ομάδα της Φούλαμ!".
Για λογαριασμό της Premier League World, μίλησε ο δημοσιογράφος Τίμοθι Λι: "Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι γνωστός σε εμάς τόσο από τις επιτυχίες του με την Εθνική Ελλάδος όσο και τον Παναθηναϊκό. Ο ερχομός του στη δική μας Φούλαμ και οι τελευταίες του καταπληκτικές εμφανίσεις, μας έδωσαν το ερέθισμα να είμαστε σήμερα εδώ για αυτό το αφιέρωμα, ιδίως μετά αυτό το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε τελευταία. Έχουμε μείνει έκπληκτοι από τη φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής σας. Να ευχηθούμε στον Γ. Καραγκούνη να συνεχίσει έτσι, και στο μέλλον να σας επισκεφτούμε και πάλι!".

Keywords
Τυχαία Θέματα