Αγαπάμε Βαγγέλη

14:30 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα περίεργο non-paper έφτασε στα χέρια μου και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί το μπέρδεψα με ανακοίνωση:

1) Ο Βαγγέλης είναι διεθνής επιχειρηματίας αλλά και διεθνής playboy. Πετάει έξυπνες ατάκες και τρελαίνει την ομήγυρη. Μπορεί να καλύψει από δύο έως τρεις θέσεις (αναλόγως το μέγεθος της καρέκλας) και να διδάξει ήθος ανά πάσα στιγμή.

2) Δεν έχει προκαλέσει ποτέ τον φίλαθλο κόσμο. Δεν είναι σαν τα άλλα τα παλιόπαιδα. Είναι γλυκός, πράος με θεσπέσιο βλέμμα και μάγουλο που θέλεις να το τσιμπήσεις. Δεν είναι Σωκράτης ή

καπετάνιος.

3) Ποτέ κανείς δεν τον έβρισε και αν το έκανε το μετάνιωσε μετά πικρά. Ήταν πάντα ο καλύτερος και μάλιστα σε όποιο γήπεδο και αν πάει οι μισοί τον αποθεώνουν και οι άλλοι μισοί τον αποδοκιμάζουν σε κάθε επαφή του με τα σάντουιτς.

4) Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του τον έχουν χαρακτηρίσει εξαιρετικό επαγγελματία και άνθρωπο (το δεύτερο ειδικά να τονιστεί).

5) Ακόμα και στην ΑΕΚ που του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο αυτός φέρεται τόσο γλυκά και πάντα τη στηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

6) ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!! Και δεν είναι περίπτωση... Σωκράτη! Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και τα ποσά ήταν τρελά και τα εκατομμύρια αμέτρητα. Ο Βαγγέλης ξέρει να κάνει μεταγραφές πείνας και να μειώνει το μπάτζετ. Παίρνει τα λεφτά από την Ευρώπη και αφήνει τους άλλους να βολοδέρνουν. Θέλει αν γίνεται να πληρώνουν οι άλλοι τους δικούς του.

Ο άνθρωπος είναι γενικότερα για βραβείο διοίκησης επιχειρήσεων αλλά και όλα τα βραβεία που κυκλοφορούν από Όσκαρ μέχρι Αρίων και πρέπει να τονιστεί παρασκηνιακά και σχολιογραφικά!

Σκοτώστρας

Keywords
Τυχαία Θέματα