«Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο τίτλος»

13:12 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το εφετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όπως υποστήριξε ο Θανάσης Κωστούλας με τον έμπειρο αμυντικό να δίνει προβάδισμα στην πειραϊκή ομάδα για το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε επίσης για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, τους πολλούς ξένους στο ρόστερ της ομάδας, την αλλαγή προπονητή αλλά και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Κωστούλας στον NOVASPORTS

FM 94.6
- Για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: "Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πιο γεμάτο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ και το ρόστερ αλλά το σύνολο και η ομοιογένεια. Ο Παναθηναϊκός έφυγε νωρίς από την Ευρώπη και εκεί που κανείς δεν το περίμενε νικάει συνέχεια παίζοντας πολύ καλά. Τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι έχουν οι γηπεδούχοι αν και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα είναι μια μάχη των δύο αυτών ομάδων, καθώς η ΑΕΚ και ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ και ο ΠΑΟΚ παρότι άρχισε καλά δεν βλέπω να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα"
- Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:"Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν από αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν πιο εύκολα παιχνίδια να κερδίσουμε και ο ΠΑΟΚ ερχόταν και από καλό παιχνίδι στην Ευρώπη. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και με το πάθος που δείξαμε πήραμε τη νίκη".
- Για την γνώμη του για την ομάδα και για τους πολλούς ξένους που έχει στο ρόστερ της: "Η ομάδα έχει περάσει πάρα πολλά, και εξωαγωνιστικά. Έχουμε καλό ρόστερ, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό δεν οφείλεται στους πολλούς ξένους αλλά στην έλλειψη ρυθμού, καθώς δεν παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας".
- Για το θέμα προπονητή: "Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Ο κ. Στάικος γνωρίζει καλά την κατάσταση στην ομάδα. Όλοι είχαμε καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο".
- Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω μέχρι πότε θα αγωνίζομαι. Κοιτάζω να είμαι καλά και θα προσπαθήσω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα