Σε λίγο ο νέος πρωθυπουργός

13:02 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο νέος πρωθυπουργός στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα εκλεγεί από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία,

τον ΛΑΟΣ και το ΔΗΣΥ κατά τη ψηφοφορία που θα ακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την σύσκεψη της ΝΔ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα είναι περιορισμένης εντολής και χρόνο με μοναδικό σκοπό να σταθεροποιήσει τα πράγματα και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Στη σημερινή σύσκεψη παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι δύο αντιπρόεδροι Δ. Αβραμόπουλος και Στ. Δήμας και τα στελέχη Α. Λυκουρέντζος, Κ. Τασούλας, Ε. Στυλιανίδης, Ν. Δένδιας, Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Κουμουτσάκος, Κ. Μαρκόπουλος, Ε. Αντώναρος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κ. Τζαβάρας, Π. Παυλόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος, Μ. Βαρβιτσιώτης και οι συνεργάτες του προέδρου του κόμματος Κ. Μπούρας και Κ. Αρβανιτόπουλος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πριν λίγο είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία του διαμήνυσε να μείνουν πιστοί στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Σχετικά με το όνομα του νέου πρωθυπουργού, αν και όλοι ποντάρουν στον Λουκά Παπαδήμο, υπάρχουν ακόμα επιφυλάξεις μέχρι την τελική ανακοίνωση. Ακούγεται επίσης και το όνομα του κ. Διαμαντούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα