Στήριξη στην διοίκηση από Σερ Άλεξ

16:37 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ να κάνει αίτηση για εισαγωγή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αποτέλεσε την αφορμή για νέες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας κατά της διοίκησης με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να σπεύδει να σταθεί στο πλευρό των Γκλέιζερ και να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτούς.

Σε δηλώσεις του στην "Synday Mail", ο Φέργκιουσον τόνισε: "Πάντα με στήριζαν, ειδικά όταν τους έχω ζητήσει κάτι. Είμαι υπέρ των κινήσεων που κάνουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα οικονομικά της ομάδας. Είναι υπέροχοι

και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Είναι ευαίσθητοι και νοιάζονται για όλους στην ομάδα. Όσον αφορά στις επενδύσεις που κάνουν, κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν υψηλά την τιμή μας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο".
Όσο για το ποιοι, κατά την γνώμη του, είναι οι λόγοι που οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιπαθούν τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες ο Φέργκιουσον απάντησε: "Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι δεν τους αρέσει να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Δεν αλλάζουν τις συνήθειές του για να γίνουν αρεστοί και από όσο τους γνωρίζω τους αρέσει να παραμένουν στο παρασκήνιο, όπως εξάλλου και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα